Hieman erilainen kortti

254

Kirjoittaja Possuli | Aihe Askartelut | Julkaistu 05.09.2010 - 11:17

Avainsanat: , ,

Papercraft Inspirations-lehden elokuun numeron mukana tuli pino valkoisia muotoiltuja korttipohjia: lahjapaketin, kissan ja mökin muotoisia. Aattelin ensin, että ei näistä varmaan saa mitään järkevää aikaan, että tulee ainaski ihan lapsellisia. Sit otin kuiteski härkää sarvista ja päätin kokeilla tehä korttia tuohon lahjapaketti-pohjaan. Ei siitä ihan huonokaan tullu, mut en silti oikein innostunu näistä muotoilluista korttipohjista. Ei mun juttu :/

Kommentit (254)

Oak and maple are the most common hardwoods used.

Free quotes on the TBF Basement Ending System.

Tips on how to select an air duct cleansing company?

We offer instructional and repair services for owners.


Kirjoita kommentti