Helmipupu-kokeilu

303

Kirjoittaja Possuli | Aihe Askartelut | Julkaistu 13.07.2010 - 15:48

Avainsanat: ,

Näitä helmijuttuja räpeltelen vieläkin, innostus kasvaa vain. Tällä kertaa kokeilin kasata koruvaijeriin pupuja. Sain aikaiseksi kaksi erinäköistä kokeilua, kun en ole oikein keksinyt, miten lopetus olisi paras tehdä, ettei työ purkaannu ja helmet pirise lattialle. Malli löytyy täältä. Korviin ja raajoihin olen laittanut enemmän helmiä kuin ohjeessa. Olisi helpompi kokeilla kasata noita helmilangan ja neulan kanssa, päätteleminenkin olisi helpompaa ja siistimpää -mutta sitten pitäisi olla huomattavasti isompia ja isoreikäisempiä helmiäkin.

Kommentit (303)

It’s really a cool and useful piece of info. I’m glad that you
just sjared this useful iinformation with us.Please stay us informed like this.

Thanks for sharing.

Also visit myy web-site https://allthingscrypto.tech/modern-finance-chain-mfx/feed/

I wanted to let you all know that I added free proxy lists.

These lists should update every 60 minutes. These are free proxies and
they may not always work the best. But, you should be able to use them
in your SEO tools.

Great weblog right here! Also your web site quite a bit up very fast! What host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink in your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol.


Kirjoita kommentti