Tallinnan tuliainen

3,396

Kirjoittaja Possuli | Aihe Söpöt | Julkaistu 27.12.2010 - 15:25

Avainsanat: ,

Kierrettiin tuossa joululomalla molemmat Tallinnan joulutorit, Rotermannin ja Raatihuoneen, mutta jouduin kyllä pettymään tarjontaan. Myynnissä ei ollut juurikaan mitään jouluista enkä innostunut kuviovillapaidoista. Torilta ostin vain kaksi kissa-aiheista laudeliinaa. Tämän veikeän kisulin löysin sentään jostakin vanhan kaupungin pikkuputiikista. Myyjä yritti kauheasti tuputtaa kaitaliinoja, mutta kissa lähti mukaan ;)

Joululahja-pannulaput

980

Kirjoittaja Possuli | Aihe Käsityöt | Julkaistu 05.12.2010 - 11:59

Avainsanat: , ,

K√§v√§isin tuossa jokin aika takaperin hyv√§n yst√§v√§ni luona ompeluopissa. Halusin ommella pari pannulappua joululahjaksi, muttei ollut mit√§√§n k√§sityst√§, mist√§ pit√§isi aloittaa. Yst√§v√§ni avulla sain ommelluksi n√§m√§ jouluiset pannulaput ja oon kyll√§ tosi tyytyv√§inen lopputulokseen :) Kankaat on ostettu K√§dentaitomessuilta Tampereelta ja keskustakuvat oon saanu yst√§v√§lt√§ni. √Ąip√§lle pieni h√§hh√§hh√§√§, tuli tosi kivat, vaikka k√§ytin tuota kultakuvioitua kangasta, mist√§ et oikein tyk√§nny ;)

Lumiukko

1,016

Kirjoittaja Possuli | Aihe Käsityöt | Julkaistu 05.12.2010 - 11:50

Avainsanat: ,

Löysin jostain netistä hauskan lumiukon kaavan ja kuvan. Ompeluohjeita ei mukana ollut, mutta helppo tämä oli ommella. Nenä on neulahuovutettu lumiukkoon kiinni, sekoittelin keltaista ja punaista huovutusvillaa kivan oranssiksi. Oon harmi kyllä jo unohtanu, miltä nettisivulta lumiukko kaavoineen löytyi, kun en ikinä älyä tulostaa kaavan mukaan nettisivun osoitetta :( Ukko pääsee jollekin hyvälle paikalle joulua koristamaan kunhan saan ensin vähän siivoiltua.