Virkattu joululiina

19,286

Kirjoittaja Possuli | Aihe Käsityöt | Julkaistu 16.11.2010 - 19:08

Avainsanat: , ,

Sain viikonloppuna virkattua valmiiksi kesällä aloitetun neliönmallisen joululiinan. Ohje on äipältä lainatusta lehdestä Kauneimmat joulun käsityöt (nro 1 2008) ja olen virkannut liinan koukulla nro 2 jostain Novitan punaisesta virkkauslangasta. Vähän vielä keskiosa vedättää, vaikka höyrytin ja venytin, mut ihan hyvä lopputulos silti :) Kyllä tää käyttöön pääsee jouluna. Taitaa muuten olla ensimmäinen virkattu liinani sitten yläasteiän ;)

Virkattu jouluenkeli

3,138

Kirjoittaja Possuli | Aihe Käsityöt | Julkaistu 10.11.2010 - 17:10

Avainsanat: ,

Kun en oo saanu mit√§√§n uusia k√§sit√∂it√§ aikaiseksi, niin otinpa kuvan enkelist√§, jonka virkkasin jo kes√§helteill√§. Etin kauan netist√§ kivaa ohjetta, mutta en l√∂yt√§nyt mieleist√§, joten t√§m√§ on virkattu ihan oman p√§√§n mukaan ja kokeilemalla. T√§rkk√§sin enkelin sokerivedell√§ -ehk√§ hieman turhan kovaksi- mutta pysyyp√§h√§n ainakin hienosti pystyss√§ ;) Jossain v√§liss√§, jos aikaa l√∂ytyy, olis tarkotus virkata n√§it√§ useampia jouluksi. Katotaas j√§√§k√∂ vaan haaveeksi…

Tämän vuoden ensimmäiset joulukortit

15,377

Kirjoittaja Possuli | Aihe Askartelut | Julkaistu 01.11.2010 - 15:53

Avainsanat: ,

Tässä vapaapäivän ratoksi rupesin askartelemaan joulukortteja -on vain vähän vähissä nuo korttitarpeet, kun en oo pitkään aikaan ostanu mitään paperitavaraa. Ehkä tuolta lähestyviltä Kädentaitomessuilta tarttuu sit jotain sellaistakin mukaan.  Mut nyt kun oli ihan pakko saada tehdä joulukortteja, niin tällaisia sain aikaan jo olemassaolevilla materiaaleilla. Ihan kivoja :)